Сервисирање на вашиот Форд

Постојат безброј значајни причини за да одберете Дилер на Форд/Овластен сервисер за поправка на вашето возило. За повеќе информации свртете на (02)3073-103

Закажано одржување

Правилно одржување помага да се спречи малите проблеми да прераснат во големи и скапи.

Други услуги

Ние нудиме широк асортиман на дополнителни услуги вклучувајќи проверка на климатизација, како и промена на масло и филтер. .
Bookmark & Share