Фабрички сервисни акции

 

 

 

 

 

Како да знам дали моето возило подлежи на фабричка сервисна акција?

Во случај да треба да ве повикаме на вонреден сервис , ќе ви испратиме писмо во кое ќе побараме поправката да се закаже што е можно побрзо. Слободно контактирајте не доколку имате прашања поврзани со фабричките сервисни акции. 

Алтернативно, можете да ја посетите веб страната http://www.etis.ford.com/fordservice/ и сами да проверите дали вашето возило подлежи на некоја од фабричките сервисни акции.

Bookmark & Share