ФОРДОМАНИЈА

ФОРДОМАНИЈА

Сега е вистинското време за вашиот нов Ford бидејќи започна ФОРДОМАНИЈА.

Специјални попусти за Новата Ford Fiesta, Ford Mondeo и Ford Kuga.