АКЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА ПЛОЧКИ

АКЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА ПЛОЧКИ

Оригинални Ford Motorcraft плочки за сопирачки за твојот Ford по промотивни цени.

Цените се однесуваат на замена на предни и задни плочки со работна рака.

Дополнителна акција за промена на глицерин во системот за сопирања, кој мора да се менува на 2-години.

Резервирај термин за сервис он-лајн на МОЈ СЕРВИС и добиј подарок!