Врати му со љубов на твојот Ford

Врати му со љубов на твојот Ford

Сега е вистинска можност да му вратиш со љубов на твојот Ford.

Искористи ги промотивните цени за:

  • РЕДОВЕН СЕРВИС
  • ЛАМЕЛА СЕТ СО ДРУК. ЛАГЕР
  • ОРИГИНАЛНИ FORD АМОРТИЗЕРИ

*Во сите цени е вклучена и работна рака.

 Закажи го твојот термин на:

> Мој Сервис

> 02/3073-103