Ford Cinema

Предупредување на возачот 

Погледни Видео

 

Предупредување за промена на патеката на движење

Погледни Видео

 

Лесно и сигурно возење во рикверц

Погледни Видео

 

Безгрижно споделување на возило со MyKey

Погледни Видео

 

Ford Easy-Fuel

Погледни Видео

 

Активен систем за сопирање при мала брзина

Погледни Видео

 

Систем за заштита на рабовите на вратите

Погледни Видео

 

Извадете максимум од вашиот мотор

Погледни Видео

 

Колку е брз Ford 1.0l EcoBoost?

Погледни Видео

 

Активна помош при паркирање

Погледни Видео

 

SYNC со гласовни пораки

Погледни Видео


Bookmark & Share