Ford Lifestyle


Новата Ford Lifestyle колекција содржи богата понуда на квалитетни и модерни производи со атрактивен дизајн кои ја отсликуваат долговечноста на брендот. На љубителите на Форд на располагање им стојат производи за бизнис ориентирани прилики, производи за домот, за слободни активности, а не се заборавени и најмладите со голем број модели на Форд возила и играчки. Асортиманот на производите ќе ги задоволи вкусовите и на најпребирливите купувачи. 

Погледнете ја комплетната понуда на продукти на следниот линк: Ford Lifestyle Collection Brochure

 

За нарачка на производи од Ford Lifestyle колекцијата, посетете ја Ford Lifestyle веб страната на дадениот линк Online Ford Lifestyle Collection

 

Bookmark & Share