Најчести поправки

Ford квалитетни делови и квалификувани Ford професионалци за вистински третман на Вашиот Ford.


ford

Ford Motorcraft 5+ програмата има многуд а понуди за Вашиот Ford кој е стар над 5 години. Го спремивме најдобриот третман за Вапиот Ford бидејќи секогаш користиме оригинална опрема и оригинални делови. Ги прилагодивме цените за вашите делови како би ви овозможиле најголема вредност за вашите пари.


Ka - Fiesta - Fusion Focus - C-Max Mondeo - Kuga S-Max - Galaxy Transit Connect Transit
Плочки за предни сопирачки 3.690 3.690 4.305 4.305 3.690 4.305
Плочки и дискови за предни сопирачки 11.400 12.920 12.920 12.920 12.920 22.150
Течност за кочници 1.230 1.230 1.230 1.230 1.230 1.230
Предни метлички за брисачи 1.599 1.722 2.152 2.152 1.540 2.152
Акумулатори 6.765 6.765 7.995 7.995 7.995 8.610
Сет квачило и др. лагер 24.800 27.200 28.600 28.400 25.900 28.900
Сервисирање на клима 1.850 1.850 1.850 1.850 1.850 1.850
Промена на разладна течност 1.850 2.160 2.770 2.770 2.770 3.690
Свекички 1.230 1.230 3.690 3.690 xx xx
Филтер за клима 2.152 2.152 2.152 2.152 2.152 2.152
Bookmark & Share