СЕРВИСИ

Вистинскиот сервис за Вашиот Ford по достапни цени


Опфаќа:

  • Комплетен стручен преглед на вашето возило
  • Промена на филтерот за масло и моторно масло со оригиналното Ford Motorcraft масло согласно спецификацијата на произведувачот
  • Промена на филтерот за воздух


ford

  • ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА - 5.990 ден.
  • КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА - 6.990 ден.

Bookmark & Share