C-MAX за сите

C-MAX за сите

Каде и да одите, одете заедно со големиот Ford C-MAX.

 Максимум простор за целото семејство, со максимален попуст за Ford C-MAX со Бизнис ниво на опрема кое вклучува:

·         16” Алуминиумски фелни

·         Дво-зонски автоматски клима уред

·         Задни паркинг сензори

·         8” touchscreen

·         Bluetooth со говорни команди

·         Електрични преклопливи ретровизори

          и уште многу повеќе...

Ford C-MAX

Business ниво на опрема

Мотор: 1.0 EcoBoost со 100 КС 

Цена: 14.990€

 Закажи ТЕСТ возење

 Дознај повеќе за Ford C-MAX