ФОРДОМАНИЈА

Сега е вистинското време за вашиот нов Ford бидејќи започна ФОРДОМАНИЈА.

Специјални попусти за Новата Ford Fiesta, Ford Mondeo и Ford Kuga.

Новата Ford Fiesta 1.1i со 70 КС за 10.990
Дознај повеќе за Новата Ford Fiesta 

Ford Mondeo со 1.5 TDCi со 120 КС за 20.490€

Дознај повеќе за Ford Mondeo

Ford Kuga со 1.5TDCi со 120 КС за 19.990

Дознај повеќе за Ford Kuga