Новата Ford Fiesta понуда

Новата Ford Fiesta понуда

Целосно новата Ford Fiesta пристигна кај нас!

Новиот дизајн привлекува восхит и дава елегантна слика на легандарниот градски автомобил. Напредните технологии, како што е целосно новата интерактивна, дигитална табла со инструменти, помагаат возењето да биде поефикасно и попријатно. Изборот на напредни EcoBoost Hybrid погодни обезбедува уште поодговорно и забавно возење, како и неверојатна економичност на горивото и помали емисии на CO2. Достапна е палета на уникатни варијанти – Од Fiesta ST-Line со стил инспириран од спорт и Fiesta Titanium со супериорна удобност до Fiesta Active со својата препознатлива робусна надворешност. Сигурно ќе ја најдете новата Fiesta која одговара на вашиот стил.

За повеќе информации или слични понуди посетете го салонот на Мида Гранд Моторс или контактирајте нè на:

☎ (02) 3073-103 

адреса: MK, Босна и Херцеговина бр. 1, Скопје 1000, Македонија