ECO ПОНУДА ОД FORD

ECO ПОНУДА ОД FORD

Најнаградуваниот Ford EcoBoost - со голема моќност, мала потрошувачка и најмала емисија на штетни издувни гасови. Сега, достапен кај врвниот Ford Focus и урбаниот SUV Ford EcoSport по промотивна цена од 16.690 €. 
 

FORD Focus TREND EDITION 16.690  

 • 1.0EcoBoost 100КС
 • Металик боја
 • 16“ алуминиумски фелни
 • 8“ SYNC 3 мултимедиски екран 
 • LED дневни светла
 • Двозонска автоматска клима
 • Магленки активни во свиоци 
 

FORD EcoSport BUSINESS 16.690  

 • 1.0 EcoBoost 100КС
 • 8" SYNC 3 мултимедиски екран
 • 16“ алуминиумски фелни
 • Паркинг сензори (задни)
 • Навигација
 • Темпомат
 • Задни затемнети стакла