FORD ECONOMY СЕРВИС

Мал сервис, направен од нашите обучени Ford техничари за “all inclusive” цена.

  • Безбедносна проверка на 20-точки
  • Замена на масло и филтер масло
  • Замена на филтер за воздух

За само 5.990 ден.