ФИНАНСИРАЊЕ НА СИТЕ МОДЕЛИ НА FORD

Вистинска можност да дојдете до Вашиот нов FORD автомобил преку лизинг пакетот кој го подготвивме во соработка со Шпаркасе Лизинг.

  • Можност за учество од само 20%
  • Каматна стапка од 4,9%
  • Рок на отплата до 84 месеци

ГРАТИС КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

ПОГЛЕДНИ ГИ ЦЕНОВНИЦИТЕ ЗА ПОСАКУВАНИОТ МОДЕЛ

КАЛКУЛИРАЈ ЈА ТВОЈАТА РАТА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК
:

SPARKASSE 
КАЛКУЛАТОР

Контактирај не за повеќе информации на
:

02/3073 103

070 359 820

contact@ford.com.mk

ул. Босна и Херцеговина бр. 1