ФИНАНСИРАЊЕ НА СИТЕ МОДЕЛИ НА FORD

ФИНАНСИРАЊЕ НА СИТЕ МОДЕЛИ НА FORD

Вистинска можност да дојдете до Вашиот нов FORD автомобил преку лизинг пакетот кој го подготвивме во соработка со Шпаркасе Лизинг.

  • Можност за учество од само 20%
  • Каматна стапка од 4,9%
  • Рок на отплата до 84 месеци

ГРАТИС КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ ЗА ПРВАТА ГОДИНА

ПОГЛЕДНИ ГИ ЦЕНОВНИЦИТЕ ЗА ПОСАКУВАНИОТ МОДЕЛ

КАЛКУЛИРАЈ ЈА ТВОЈАТА РАТА НА СЛЕДНИОТ ЛИНК
:

SPARKASSE 
КАЛКУЛАТОР

Контактирај не за повеќе информации на
:

02/3073 103

070 384 996

075 437 008

contact@ford.com.mk

ул. Босна и Херцеговина бр. 1