FORD Clean Air сервисна понуда

FORD Clean Air сервисна понуда

FORD Clean Air сервисна понуда

Оваа пролет имате совршена можност да добиете бесплатно освежување на вентилациониот систем во вашиот Ford автомобил.
Со секој комплетен редовен сервис Ви следува бесплатно чистење на системот за воздух во кабина користејќи пареа и посебно средство за бактериолошко прочистување и свежа арома.

» Подгответе го Вашето возило за престојната сезона, закажете сервис на: ford.mk/zakazi-servis

*Понудата важи до 30 јуни за сите Ford патнички возила. Бесплатното чистење на системот за воздух во кабина следува само при комплетен редовен сервис со промена на филтер за масло, филтер за воздух, филтер за полен и масло.