Ford Explorer ДОСТАПЕН ВО МАКЕДОНИЈА

  ПРОДОЛЖИ ДА ИСТРАЖУВАШ СО ТЕРЕНЕЦОТ КОЈ ЗАСЛУЖЕНО ГО НОСИ СВОЕТО ИМЕ!

Конечно во Македонија пристигнува Ford Explorer, возило со кое можеш да обезбедиш сигурност и удобност за твоето семејство при возењето, а истовремено да ги искористиш перформансите со кои можеш да ги истражиш сите терени.
Посети нè во салонот на Ми-Да Гранд Моторс каде ќе добиеш ексклузивни информации за неговото пристигнување и можноста за преднарачка, со која влегуваш во FORD клубот кој носи поволности како бесплатно осигурување и многу повеќе.

За повеќе информации контактирајте не на:

02/3073 103

075 295 072

contact@ford.com.mk

ул. Босна и Херцеговина бр. 1