Ford Focus промо понуда

Ford Focus промо понуда

Бидете секогаш поврзани со вашиот нов Ford со промотивна цена од 17.900 €.

Секогаш поврзани со Вашиот нов Ford. Ви го претставуваме Ford Focus со Connected ниво на опременост кое нуди многубројни технологии кои ќе ви помогнат да се справите полесно низ градскиот метеж и да се препуштите на уживање на автопатот. Овој Focus може да стане ваш со промотивна почетна цена од 17.900€ а притоа да извршите замена на вашето старо за ново возило. Посетете го салонот на Ми-Да Гранд Моторс и одберете го автомобилот кој ќе ве поврзе со светот.

☎ (02) 3073-103 

адреса: MK, Босна и Херцеговина бр. 1, Скопје 1000, Северна Македонија