FORD MOTOCRAFT 5+

Одличен сервис по поволни цени, за сите Ford возила кои се постари од 5-години. 

Ford Motorcraft понудата ги опфаќа најчестите сервиси и промени кај возилата постари од 5-години специјално созададени со специјална цена.
Закажи го твојот термин на 02/3073-103.

СЕРВИСИ

Вистинскиот сервис за Вашиот Ford по достапни цени Опфаќа: • Комплетен стручен преглед на вашето возило • Промена на филтерот за масло и моторно масло со оригиналното Ford Motorcraft масло согласно спецификацијата на произведувачот • Промена на филтерот за воздух • ПАТНИЧКИ ВОЗИЛА - 5.990 ден. • КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА - 6.990 ден.

Најчести поправки

Ford квалитетни делови и квалификувани Ford професионалци за вистински третман на Вашиот Ford.

Ford Motorcraft 5+ програмата има многуд а понуди за Вашиот Ford кој е стар над 5 години. Го спремивме најдобриот третман за Вапиот Ford бидејќи секогаш користиме оригинална опрема и оригинални делови. Ги прилагодивме цените за вашите делови како би ви овозможиле најголема вредност за вашите пари.

Понуда на гуми

Гумите се значаен дел бидејќи го остваруваат контактот со подлогата. Изберете квалитетни гуми за Вашиот Ford од различни производители. Понудата вклучува пнеуматици, промена и балансирање.

Димензии и цени:
175/65R14 - 3.000 ден.
195/50R15 - 4.000 ден.
185/60R15 - 3.500 ден.
205/55R16 - 5.100 ден.
215/55R16 - 6.800 ден.
225/50R17 - 7.900 ден.
235/55R17 - 8.900 ден.
215/65R15C - 7.800 ден.
215/65R16C - 7.800 ден.
235/65R16C - 9.500 ден.

Преглед пред технички

Преглед пред технички Спремни дочекајте го техничкиот преглед на вашето возило. Редовна комплетна контрола на сите делови на Вашето возило е дел од нашата специјална понуда FORD MOTORCRAFT 5+ за возила постари од 5-години. Ford овластениот сервис е најдобро место да направите контролен преглед на Вашиот Ford пред годишниот технички преглед или пред тргнување на пат. FORD MOTORCRAFT 5+ ПРЕГЛЕД ЦЕНА: 599 ден. По направениот преглед ќе ви дадеме листа на делови кои можеби треба да се променат и наша понуда за промена на истите по промотивна FORD MOTORCRAFT 5+ цена.