FORD НА АВТО + STREET SHOW ОВОЈ ВИКЕНД

🔜 Оваа Сабота и Недела (11-ти и 12-ти) на бул. Илинденска (Фонтана) се оддржува - Avto Plus Street Show - 1/4 милја автомобилско експо 📢

На штандот на #Ford ќе имате можност да се запознаете и да ги испробате најновите и најмодерни модели со СПЕЦИЈАЛНИ цени единствено овие два дена! 🚗 🚙

Главна ѕвезда на настанот ќе биде “АВТОМОБИЛОТ НА ГОДИНАТА ВО МАКЕДОНИЈА за 2019-та“ Комплетно Новиот Ford Focus.

Повелете да го видите и ИСПРОБАТЕ најпосакуваниот автомобил во Европа достапен по промотивна цена!

Се Гледаме.