FORD НА НОВА ЛОКАЦИЈА

Ми-Да Гранд Моторс овластениот импортер и сервисер на возилата од марката Ford на нова локација во комплетно нов продажно-сервисен објект. Сопствениците на Ford ќе бидат добредојдени во новиот сервис направен по врвни стандарди. Сите останати потенцијални сопственици ќе може да се запознаат со најновите модели и технологии на Ford во новиот салон направен по премиум стандарди.