Ford PUMA Акциска понуда

Ford PUMA Акциска понуда

Ford PUMA Акциска понуда

Ford Puma со 1.0 EcoBoost бензински мотор и 125КС достапна по промотивна цена од 20.990€

Со TITANIUM ниво на опрема кое вклучува:

 • 17" Алуминиумски фелни со  10крака и  215/55 R17,

 • Активна предна решетка,

 • Ел.задвижување на предни и задни прозори,

 • Централно далечинско заклуување со два преклопливи клуча,

 • Pre Collision Assist with Post Impact Braking - систем за предупредување и спречување на преден судар,

 • Lane Keeping Aid  & Lane Depature Warning - систем за предупредувањ и спреување на несакано напуштање на коловозна лента,

 • Темпомат со можност за ограничување на брзината,Ice Pack 6: Навигација, Радио, 8'' екран во боја осетлив на дипир, SYNC3, 7 звучници,

 • Безжичен полнач за телефон,

 • Амбиентално светло во кабина,

 • Задни паркинг сензори,

 • Автоматски долги светла,

 • Патен компјутер,

 • Кожен волан со 3 крака,

 • Кожна рачка на менувач и рачна сопирака,

 • 4,2" екран во боја на инструмент таблата,

 • Предни и задни патосници со двоен пораб,

 • Лумбарна подршка на предните седишта и масажер,

 • Централна конзола со наслон за рака,

 • Возачко седиште подесиво во 4 правци,Кит за поправка на гуми,

 • Вграден модем

 • Систем за препознавање на сообраќајни знаци за ограничување на брзината,

 • Предни и странини воздушни перници, Воздушни завеси,

 • Traction Cotnrol/ABS - ESC, EBA,

 • HLA - помош при тргнување во надолнина,

 • MyKey - функција на патниот компјутер,

 • Drive Mode Selector - избор на стил на возење,

 • Дополнителна полица во багажник,

 • Ел.подесиви и загревани странични ретровизори во боја на каросерија,

 • Предни светла за магла активни во свиоци,

 • LED Projector предни и LED задни светла,

 • Хромирани лајсни на долниот дел од вратите