Ford сервисна понуда

Ford сервисна понуда

Да ја започнеме новата сезона безгрижно со Ford.

Се што треба да направите е да закажете сервис за вашето возило, а ние ќе се погрижиме да останете безбедни во вашите патувања, и ќе ви подариме брендирана Ford маица.


Закажете го вашиот сервис на следниот линк.За повеќе информации обратете се на:

☎ (02) 3073-103 

адреса: MK, Босна и Херцеговина бр. 1, Скопје 1000, Македонија