Home Sweet Ford

Home Sweet Ford

Ни пристигна најдобрата понуда годинава, по повод НОВИОТ ДОМ на FORD во МАКЕДОНИЈА!

Со HOME SWEET FORD единствено во овој период следуваат попусти од најмалку 15% во зависност од моделот.

Следуваат и ПОДАРОЦИ како зимски гуми, каско осигурување, кровни носачи, редовен сервис, за одредени модели.

  ⇒ Закажете ТЕСТ возење на Вашиот посакуван Ford

  ⇒ Добијте специјална понуда од нашите лица за продажба во нашиот салон или на 02/3073-103

Вашиот Нов Ford е подготвен да си замине дома со Вас!

*Акцијата се однесува само на возила на залиха.

*Акцијата трае до 31.12.2019