ЛЕТНА СЕРВИСНА АКЦИЈА

ЛЕТНА СЕРВИСНА АКЦИЈА

  • Акција за редовен сервис со попусти од 15% до 45%, секое возило добива гратис течност за брисачи и интерактивна проверка.
  • АКЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА ГЛИЦЕРИН ВО СИСТЕМОТ ЗА КОЧЕЊЕ ЗА 990 ден.
  • АКЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА ДИСКОВИ ЗА СОПИРАЧКИ СО ПОПУСТ ДО 30%

Дознај ги сите цени на  МОЈ СЕРВИС и закажи термин он-лајн.