Новата Fiesta за 109€

Новата Fiesta за 109€

Новата Fiesta за 109€

Новата Ford Fiesta најбезбедна и најнапредна до сега. Најпродаваниот мал автомобил во Европа опремен со најновите технологии.

Сега може да е твојa за само 109€ месечно.

Новата Ford Fiesta

  • Веќе од 109€ месечна рата преку лизинг
  • Со 0% камата

 

> Закажи ТЕСТ возење

> Дознај повеќе за Новата Fiesta