Месец на љубовта во FORD


ОВОЈ ФЕВРУАРИ МИ-ДА ГРАНД МОТОРС Е ВАШИОТ КУПИДОН!


Искористи ја празничната понуда во Ми-Да Гранд Моторс, купи црвен Ford Focus по акциска цена и добиј подарок изненадување. 
Посети го нашиот продажен салон и дознај повеќе!

За повеќе информации контактирајте не на:

02/3073 103

075 295 072

contact@ford.com.mk

ул. Босна и Херцеговина бр. 1


*Понудата важи за возила на залиха. Количините се ограничени.