Mustang Mach-E ДОСТАПЕН ВО МАКЕДОНИЈА

БИДИ МЕЃУ ПРВИТЕ КОЈ ЌЕ ПОСЕДУВА 100% ЕЛЕКТРИЧЕН 100% ЕЛЕГАНТЕН MUSTANG MACH-E

Наскоро во Македонија пристигнува еволуираниот електричен Mustang, кој ги собира сите награди на новата генерација електрични автомобили.
Посети нè во салонот на Ми-Да Гранд Моторс каде ќе добиеш ексклузивни информации за неговото пристигнување и можноста за преднарачка, со која влегуваш во FORD клубот кој носи поволности како бесплатно осигурување и многу повеќе.

За повеќе информации контактирајте не на:

02/3073 103

075 295 072

contact@ford.com.mk

ул. Босна и Херцеговина бр. 1