Целосно новата Ford Fiesta пристигна кај нас!


Целосно новата Ford Fiesta пристигна кај нас!

Новата #Ford #Fiesta со нов самоуверен стил, со подобрен технолошки пакет кој е придвижуван од софистицирани благи хибридни погонски единици што го прават покомпактен хечбек подготвен за иднината.
Посетете го салонот на Ми-Да Гранд Моторс и дознајте повеќе за овој автомобил кој ќе ве воодушеви со неговиот екстериер и технологиите кои ги поседува.

За повеќе информации контактирајте не на:

02/3073 103

075 295 072

contact@ford.com.mk

ул. Босна и Херцеговина бр. 1