НОВАТА FORD PUMA ПРИСТИГНА!

Почитувани,

Со задоволство ве известуваме дека Новата Ford PUMA веќе е изложена во салонот на Ми-Да Гранд Моторс. Во прилог Ви испраќаме фотографии, редовен ценовник како и спецификација на изложениот модел.