Потполно новата Ford Puma со Titanium ниво на опременост, сега со промотивна цена

Потполно новата Ford Puma со Titanium ниво на опременост, сега со промотивна цена

Поткрепена со 1.0 EcoBoost мотор со 125КС и 6-степен рачен менувач, ова компактно SUV ќе ви овозможи да ја скротите урбаната џунгла.

» Повеќе информации за опременоста може да најдете тука.

» Закажете тест возење за да ја испорабате тука.

*Количините се ограничени