Новиот Ford Focus со нов современ дизајн


НОВИОТ FORD FOCUS, ПОДОБАР ОД БИЛО КОГАНовиот и интуитивен екран на допир во боја од 33,5 центиментри (13,2 инчи) ја надополнува софистицираната технологија SYNC 4.
Навигацијата која е поврзана со интернет и функцијата Ford Secure ви даваат беспрекорна поврзаност и пристап до високотехнолошки безбедносни карактеристики.
Влезете во електрифицираниот свет на ефикасност и контрола со новиот EcoBoost Hybrid PowerShift автоматски менувач.
За поголема флексибилност, новата „влажна област“ во караван верзијата на Focus ви овозможува безбедно да ја одделите влажната и сувата опрема.
Направете избор од достапните изведби: Ford Focus Active со робусна практичност, Titanium со луксузен комфор, ST-Line со спортски стил или ST со возбудливи перформанси.За повеќе информации контактирајте не на:

02/3073 103

075 295 072

contact@ford.com.mk

ул. Босна и Херцеговина бр. 1