Лизинг финансирање за PUMA

Лизинг финансирање за PUMA

Вози ја новата Ford Puma веќе од 3.580 евра!

Искористи ја новата лизинг понуда во соработка со EuroLease Auto и безгрижно скокни во нова Ford Puma со Titanium ниво на опременост и најекономичниот EcoBoost мотор.
Со нашата 5 годишна гаранција сигурно ќе уживате до истекот на отплата, кога ќе имате можност да ја замените Вашата Puma со нов Ford автомобил.
Доколку сеуште сте заљубени во моменталната Puma, тогаш едноставно доплатете ја остаточната вредност и останете заедно уште подолго.

Информации за опременост: Ford Puma

Рата Месеци Учество Ост. Вредност
218 € 60 3.580 € 4.475 €

За повеќе информации или слични понуди контактирајте нè на:

☎ (02) 3073-103

✉ esiljanoski@ford.com.mk