Ford Ranger промо понуда

Ford Ranger промо понуда

Владејте го секој терен со Ford Ranger со почетна промо цена од 26.200€ + ДДВ

Теренецот Ford Ranger достапен во Мида Гранд Моторс по промотивна цена од 26.200 € + ДДВ. Моделот доаѓа со 2.0 TDCi дизел мотор кој што е добро познат и докажан на пазарот. Неговиот погон на четири тркала и моќност од 170 коњски сили го прават овој автомобил незапирлив на сув, влажен и подмрзнат терен. Изберете помеѓу еден од моделите на лагер кои доаѓаат во три различни нивоа на опременост и со мануелен или автоматски пренос. Автомобилот е достапен за тест возење и можна е испорака веднаш.

За повеќе информации или слични понуди посетете го салонот на Мида Гранд Моторс или контактирајте нè на:

☎ (02) 3073-103 

адреса: MK, Босна и Херцеговина бр. 1, Скопје 1000, Северна Македонија