Мој Сервис

Мида Гранд Моторс е овластен застапник и сервисер за програмата на Ford моторни возила. Кај нас може да пронајдете нови оригинални и компатибилни делови за сите модели на Ford. Независно од потеклото на колата, ние ги извршуваме сите типови на механички и каросериски поправки согласно стандардите на Ford. За повеќе информации во врска со редовни сервиси и сервисни акции посетете ја нашата дилерска и сервисна мрежа. 

ПРОНАЈДЕТЕ ГИ СИТЕ СЕРВИСНИ ПОНУДИ НА ЕДНО МЕСТО

МОЈ СЕРВИС

(кликнете на линкот)