ВОЗИ НОВО ВОЗИЛО ВЕДНАШ, ПЛАЌАЈ ГО ОД ОКТОМВРИ

Поради новонастанатата ситуација овозможуваме одложено лизинг плаќање на сите нови возила достапни на залиха. Сега можете да го набавите Вашиот нов FORD со плаќање само на 35% учество и да почнете да го возите. Исплатата на ратите би започнала од Октомври 2020 без дополнителни камати за Вас!

Погледнете само дел од понудата и побарајте го Вашето тест возење и калкулација за посакуваниот модел:

 *Доколку пристапувате од мобилен уред свртете го во landscape приказ

Марка

Модел

Опрема

Мотор

месечна рата (72 рати)

Ford

Fiesta

Business

1.1i 70KS

145 €

Ford

Focus

Trend Edition

1.0EcoBoost 100KS

190 €

Ford

EcoSport

Business

1.0EcoBoost 125KS

185 €

Ford

PUMA

Titanium

1.0EcoBoost 125KS

233 €

Ford

Courier VAN

Trend

1.5TDCi 75KS

170 €

Ford

Transit Chassis

Trend

2.0TDCi 150KS

290 €

Ford

Transit Custom

AMBIENT 340SWB

2.0TDCi 130KS

277 €