Закажи сервис

Правилното одржување на Вашето возило може да направи да биде поефикасно, да трае подолго, па дури и да придонесе во неговата вредност при препродажба. Со резервација на сервис кај овластен Ford дилер, Вашето возило ќе биде прегледано од страна на обучен техничар, користејќи делови кои што се одобрени од страна на Ford и се направени специјално за Вашето возило.

Можете онлајн да го закажете Вашиот термин за сервис во само три едноставни чекори.

Вие сте на првиот дел од формуларот. Дилер Возило и Сервис Лични Податоци

Одберете дилер

Вие сте на вториот дел од формуларот. Дилер Возило и Сервис Лични Податоци

Ве молиме внесете ги информациите за Вашето возило и наведете ги Вашите сервис потреби.

Вие сте на третиот дел од формуларот. Дилер Возило и Сервис Лични Податоци

Ве молиме внесете ги Вашите контакт информации

Вие сте на четвртиот дел од формуларот.

Ви благодариме што резервиравте Ford Сервис преку онлајн.

Вашето барање за сервис е испратено до Вашиот избран дилер.

Ќе ве контактираат наскоро.