ЈУБИЛЕЈНА ПОНУДА

ФИНАНСИСКИ ЛИЗИНГ СО NLB LEASE&GO ЗА ВОЗИЛА ОД ЗАЛИХА

Ford слави 120 години, а #ГрандАуто нуди голема роденденска понуда за да ти овозможи ексклузивен влез во Ford семејството!

Сите возила достапни на залиха сега доаѓаат со 5 години гаранција со помош на пат низ цела Европа, а преку финансискиот лизинг од NLB LEASE&GO нудиме 3 години отплата и 5% фиксна камата.

*Понудата важи за возила од залиха.

Закажи тест возење и посети го нашиот продажен салон на бул. Босна и Херцеговина бр.1, Скопје

АКЦИСКИ ЦЕНИ ЗА ВОЗИЛА ОД ЛАГЕР

 

Паметен, моќен и верен партнер за вашиот бизнис.

Совршен партнер во вашиот пат кон успехот.