Oсвојувачки

Потполно новиот Ford Ranger Raptor

Unsurpassed. Everywhere.

Потполно новиот Ford Ranger Raptor

ПОТПОЛНО НОВ FORD RANGER RAPTOR

Подгответе се за целосно новиот Ford Ranger Raptor, врвниот пикап камион со перформанси 4x4 препознаени по неговата издржливост.

Новата генерација на Ranger Raptor е најмоќната досега. Опремен со V6 бензински мотор со EcoBoost мотор со два турбополначи, напредна суспензија со Fox амортизери и екстремен режим на возење „Baja“, ќе ви овозможи незаборавно возачко искуство.

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ВРВНИОТ ПИКАП

МОЌ & ПЕРФОРМАНСИ

Целосно нов Ranger Raptor достапен со избор од два мотори: целосно новиот 3,0-литарски бензинец EcoBoost V6 со двоен турбо мотор и  2,0-литарски Bi-turbo EcoBlue дизел.

БЕЗ ОГЛЕД НА УСЛОВИТЕ

Потполно новиот Ranger Raptor  со Baja режимот веднаш ги приспособува поставките на возилото за високи брзини надвор од патот.

FOX АМОРТИЗЕРИ

Новиот Ranger Raptor е врвен теренец. Неговите извонредни Fox амортизери значат дека системот за суспензија може да апсорбира практично сè.

ЛУКСУЗНА ВНАТРЕШНОСТ

Внатрешноста на целосно новиот Ranger Raptor се одликува и со дигитална инструмент табла, како и карактеристичен дизајн на остатокот од внатрешноста со логото на Raptor.