КОМПЛЕТНО НОВ FORD TRANSIT CONNECT

ПРИСТАП ДО СИТЕ ПОДРАЧЈА

Целосно новиот Transit Connect слета. Со зголемена способност за влечење. Редизајниран товарен простор. За прв пат достапен како Plug-in Hybrid.
МАКСИМАЛЕН ТОВАРЕН ПРОСТОР МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ МАКСИМАЛНА ДОЛЖИНА ЗА ТОВАРЕЊЕ
3.7 cu.m (1; 2) 850 kg (2; 3) 2,150 mm (1; 3)

ПОГЛЕДНИ КАКО КОМПЛЕТНО НОВИОТ TRANSIT CONNECT ГО ОДРЖУВА БИЗНИСОТ

ЗГОЛЕМЕН КАПАЦИТЕТ

Целосно Новиот Transit Connect има зголемени димензии за поголем капацитет на товар и носивост. Изберете од две достапни должини на товар, и двете способни за поставување на две стандардни евро палети.

Во меѓувреме, во кабината добивате два приклучоци за полнење USB-C од 45 W, погодни за полнење на лаптопи и батерии за електрични алати, мобилни телефони и преносни полначи за телефон. Исто така, во товарниот простор ќе најдете и приклучок од 12v. 

МОЌНО ПРОДУКТИВЕН

Нашите нови EcoBlue дизел мотори се нашите најмоќни досега, нудејќи подобрени перформанси, извонредна ефикасност на горивото и сега достапни со опционален погон на сите тркала. Плус, достапен за прв пат како Plug-In Hybrid, способен за досег на возење само со електричен погон до 110 km. Совршен за кога работата ве носи во зони со ниска емисија на штетни гасови.

ПОВРЗУВАЊЕ

Дигиталната табла со инструменти од 10,25 инчи на Transit Connect ви овозможува да го приспособите екранот со голем број податоци за возилото. 10-инчниот екран на допир во боја беспрекорно се поврзува со вашиот паметен телефон и стандардно ви обезбедува Поврзана навигација. Плус, ќе имате пристап до голем број корисни информации за податоците за возилото. 

ТЕХНОЛОГИЈА НА ВОЗЕЊЕ

Целосно новиот Transit Connect го испорачува својот најсеопфатен пакет функции за помош на возачот досега. Вклучувајќи автоматски фарови, помош пред судир, помош за задржување лента, препознавање на сообраќајни знаци, асистент за избегнување на управувањето, LED фарови со адаптивен систем за предно осветлување и предни и задни сензори за паркинг растојание.

Сосема нов дизајн

Добро изгледа. Работи напорно. Новиот „Transit Connect“ е целосно презамислен. Со нова надворешност која одзима внимание, динамично извајани линии, задебелени предни решетки, избор на бои на каросеријата, како и стилски и простран ентериер по кој сите вртат глава. 
Важни информации