Нов електричен Ford Explorer

НОВИОТ ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН FORD EXPLORER

ВЛЕЗИ ВО СВЕТОТ НА ИСТРАЖУВАЊЕТО

Врвниот целосно електричен SUV е тука.
Подготвен за авантура. Уникатен дизајн. Брзо полнење. Со супериорна удобност и напредна технологија за асистенција. Ford Explorer. Промени ја дефиницијата на зборот авантура.

Испробај го нашето виртуелно тест возење. Шума, пустина или снег; ти си ја одбираш авантурата. 

14.6" ПОДВИЖЕН ЕКРАН НА ДОПИР

Малку пониско? Совршено. Прилагодлив екран на допир, со висока резолуција SYNC Move®.

СИГУРЕН СКЛАДИШЕН ПРОСТОР

Мојот приватен простор. Паметен, заклучлив, позади екрански складишен простор.

СИСТЕМ ЗА ОЗВУЧУВАЊЕ СО ПРЕЦИЗЕН ЗВУК

Затоа што секоја авантура заслужува песна по која е запамтена. 

УДОБНО ИЗБЕГАЈ ОД ТВОЈАТА КОМФОР ЗОНА

Излегувањето надвор туку што стана позабавно. 5те седишта, мекиот интериер додаваат луксузност на секое возење.

Флексибилни складишни опции со 17L MegaConsole.

И амбиентално осветлување на Премиум серијата, кое го прави електричниот Explorer да изгледа толку добро колку што е чувството да се возиш во него.
 Впрочем, толку е убаво чувството да се возиш во него, што може да свртиш на некои погрешни кривини. 

БЕЗГРИЖНО ТАЛКАЈ БЕЗ ДА СЕ ИЗГУБИШ.

ОСТАНЕТЕ ПОВРЗАНИ

Со вградениот планер за патувања и навигацијата поврзана со cloud ќе ја имате целата самодоверба што ви е потребна на патот.

Авантурата обожува големи екрани

ЛЕСНА ИНТЕГРАЦИЈА НА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН

Остани поврзан преку синхронизираниот екран на допир.

ПОЛНИ ДОМА ИЛИ НА ПАТ

BlueOvalTM Мрежа на полначи.

ТИ СИ ИСТРАЖУВАЧ. ИСТРАЖУВАЈ!

Со брзина на полнење 10% - 80% за 25 минути, ако имате потреба да застанете, ќе бидете со полна батерија за најбрзо време. Напијте се кафе. Вашиот целосно електричен Explorer ќе биде подготвен и пред Вас.

Придружи ни се во авантурата.

ПРОСЛЕДИ ЈА НАШАТА ПРИКАЗНА.
ПРВ ДОБИЈ ГИ НАЈНОВИТЕ ВЕСТИ ЗА ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧНИОТ EXPLORER.
Важни информации