Новата Ford Kuga

Смел нов стил. Mаксимална поврзаност. Паметна технологија.
Запознајте го новиот Ford Kuga® Plug-In Hybrid1 SUV. Полн со моќ.
Градско возење во електричен режим (2) Досег (3) Потрошувачка на гориво (4)
64% 900 km 5.3 / 100 km

Новата Kuga е достапна во PHEV верзија, FHEV или со бензински мотор EcoBoost. Достапна е со Titanium опрема, ST-Line и новата Active опрема.

Напредна Технологија

Новиот 13,2" SYNC 4 (5) екран осетлив на допир обезбедува дополнително поврзување со безжичните Apple CarPlay, Android Auto и 5G модем.

ЗГОЛЕМЕН КАПАЦИТЕТ ЗА ВЛЕЧЕЊЕ

Новата Kuga Hybrid сега има зголемен капацитет за влечење до 2100 (4).

Благодарение на паметната технологија и практичниот систем, сега можете лесно да ги проверувате рутите погодни за влечење за безбедно да го започнете вашето патување. 

ПОВЕЌЕ СЛОБОДА

Благодарение на системот Зелена зона, Kuga PHEV може да ве информира за претстојните ограничувања и автоматски да се префрли на еко-режим или возење само на електричен погон секогаш кога влегувате во зони со низок CO2. (6)

ПОДОБРЕНА ВНАТРЕШНОСТ

Новата, подобрена внатрешност вклучува поаеродинамичен дизајн и флексибилни задни седишта.


ФЛЕКСИБИЛЕН ПРОСТОР

Капацитет на багажникот до 536 литри. Благодарение на флексибилните задни седишта, Kuga сега нуди повеќе од доволен простор за вашите работи.

ПОМЕСТЕТЕ ГИ ЗАДНИТЕ СЕДИШТА НАНАЗАД ИЛИ НАНАПРЕД ЗА ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРОСТОР.

СПРЕМНИ ЗА ПОВЕЌЕ?