ПРВИОТ ЦЕЛОСНО ЕЛЕКТРИЧЕН MUSTANG 100% SUV. 100% ЕМОЦИЈА.

Новиот Ford Mustang Mach-E ја комбинира страста на култниот модел на Ford со потполно нов облик на слобода. Време е повторно да се вљубите во возењето.

Опсег со едно полнење до 600 км.

Забрзување до 100км/ч

Опсег со полнење 10 минути до 90 км.

Перформанси со погон на сите тркала (AWD)

Пространа и модерна кабина

Простор за целиот ваш багаж

Напредниот погон на сите тркала ќе се погрижи за подигнување на пулсот. Електричниот мотор на предната и задната оска ги подобрува перформансите и помага да се координираат тркалата кога има потреба во зависност од условите на патот.
Пространет интериер со функционални решенија и модерен дизајн кој овозможува уживање на отворен пат.
Без ралика дали се подготвувате за викенд авантура или само правите голем шопинг, пригодниот багажен простор на задниот и предниот дел на возилото ви овозможува просторно складирање.