FORD KUGA TITANIUM DESIGN

ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА
за ограничен број на возила од лагер.
Прекрасно дизајнирана, исклучително ефикасна, со современи технологии.
Ford Kuga со Titanium Design опрема + пакети достапна за испорака веднаш со 5 години гаранција.

Погледнете дел од опремата и закажете тест возење!
✔ Панорамски покрив со ел.отварање
✔ Систем за препознавање на сообраќајни знаци 
✔ Collision mitigation system - систем за предупредување и спречување на можен преден судар
✔ Предна и задна камера
✔ Предни и задни паркинг сензори
✔ 17’ алуминиумски фелни
✔ 12.3" дигитален екран на инструмент табла,
✔ Избор на стил на возење (Normal, Eco, Sport, Slippery, Snow/Sand), 
✔ Адаптивен темпомат со можност за ограничување на брзината,
✔ BLIS - Детекција на возило во мртов агол