ЕСЕНСКА ПОНУДА

Промотивна акција за Ford KUGA
ЕСЕНСКА ПОНУДА - FORD KUGA
Врвниот SUV на Ford, KUGA достапен ВЕДНАШ со богата опрема по промотивна цена од 31.800 €

Закажи го твоето ТЕСТ возење и додека возиш твоето користено возило ќе биде проценето и ќе добиеш понуда за СТАРО ЗА НОВО!