ОТКРИЈТЕ ГО АВТОМОБИЛОТ КОЈ НУДИ НЕОДОЛИВА УБАВИНА НА СЕКОЈ ЧЕКОР ОД ВАШЕТО ПАТУВАЊЕ!

Kuga Titanium Design - 1.5l EcoBoost
 • 17" алуминиумски фелни со (7x17), 225/65 R17 пневматици
 • Keyless&Keyless start – стартување и влегување во возилото без клуч
 • Двозонски автоматски клима уред
 • 12.3" дигитален екран на инструмент табла
 • Темпомат со можност за ограничување на брзината
 • Driver Assistance pack
 • Lane keeping aid и Lane departure warning
 • Start-Stop систем

Цена на возило: 41.400€
Акциска цена: 31.500€

KUGA TITANIUM DESIGN - 1.5L ECOBOOST
Kuga ST-Line - 1.5l TDCi
 • 18" Rock Metallic алуминиумски фелни (7.5x18)со 225/60R18 пневматици
 • Преден и заден браник во боја на каросерија
 • Црни лајсни на вратите
 • Црни надолжни кровни носачи
 • ST-Line облик на делови од каросерија и ознаки
 • Driver Assistance pack
 • Winter Pack
 • ICE Pack 14 (Навигација, DAB,  8" екран осетлив на допир, аудио команди за радиото на волан, 12.3" дигитален екран на инструмент табла, USB приклучок, SYNC 3, Bluetooth)

Цена на возило: 43.900€
Акциска цена: 34.000€

Достапни и со мотор:
2.0 TDCi со акциска цена од 42.000

2.5 Hybrid со акциска цена од 43.000
€ 
KUGA ST-LINE - 1.5L TDCI
Kuga ST-Line X - 1.5l TDCi
 • 18" Rock Metallic алуминиумски фелни (7.5x18)со 225/60 R18 пневматици
 • Менувач поставен на волан (Само кај автоматски менувач)
 • Driver Assistance pack
 • Winter Pack
 • ICE Pack 14 (Навигација, DAB,  8" екран осетлив на допир, аудио команди за радиото на волан, 12.3" дигитален екран на инструмент табла, USB приклучок, SYNC 3, Bluetooth,Аудио систем B&O со 10 звучници (Со субвуфер)
 • Power Liftgate - Отворање на петта врата на сензор -  Hands Free
 • Двозонски автоматски клима уред
 • LED предни и задни светла
 • Електрохроматски самозатемнуван внатрешен ретровизор

Цена на возило: 46.100€
Акциска цена: 36.200€

Достапни и со мотор:
2.0 TDCi со акциска цена од 42.000

2.5 Hybrid со акциска цена од 43.000
€ 
KUGA ST-LINE X - 1.5L TDCI
ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ ЗА KUGA
Прекрасно дизајнирана, исклучително ефикасна, способна без напор.